maanantai 2. tammikuuta 2012

Haaste 16 - Pelkkää paperia

Tervehdys ja tervetuloa vuoden ensimmäisen haasteen pariin!

Tällä viikolla teemana on:

PELKKÄÄ PAPERIA

Eli sinun askartelutyössäsi ei saisi olla mitään muuta kuin paperia. Voit tietenkin käyttää "perustyövälineitä", kuten teippiä, liimaa ym.. Huom! Voit leimata paperiin, jos haluat :)

Käythän kurkkaamassa sunnuntai-iltana, oletko voittanut arvonnassa!
Laura

Tällä viikolla tammikuun DT-porukka pääsee vauhtiin ja tässä tulevat heidän upeat työnsä:


6 kommenttia:

 1. Ihania on DT:läisten kortit vau ! Hyvää tätä Vuotta Lauralle ja kaikille DT- tiimiläisille ja kaikille muillekin !!!! Täytyy osallistua itsekin kun en ole taas vähään aikaan osallistunut.

  VastaaPoista
 2. Olisitko niin ystävällinen ja poistaisit nuo kaksi ensimmäistä Tuitun Tupsua. Anteeksi paljon, nyt tänä aamuna on käynyt kommelluksia aika lailla. Jonka seurauksena poistin vahingossa ensimmäisen kortin sivuiltani. Sekös jäi harmittamaan niin paljon, että en enää nähnyt mihin lokeroon oli tunnisteet laitettava, joten ne menikin vika järjestyksessä. Mukava tämä haaste.
  Kiitos ja hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Tuitun Tupsut: Ei mitään ongelmaa, poistin äsken kaksi ensimmäistä linkitystäsi :) Kiitos, kun osallistuit haasteeseen!

  VastaaPoista
 4. Miksi minun nimen perässä on x? Mikä meni vikaan ilmoittautumisessa?

  VastaaPoista
 5. Hei Laura! En ymmärrä tästä haastehommasta mitään, mutta sattumoisin olet 100. lukijani blogissani, joten voitko ilmoittaa yhtesytietosi sähköpostiosoitteeseeni, niin muistan sinua pienellä lahjalla? Onnea!

  VastaaPoista
 6. Maca: Se X näkyy vain sinulle. Tarkoittaa sitä, että voit poistaa siitä linkityksesi, jos haluat. Kiitos, kun tulit mukaan haasteeseen! Laura

  VastaaPoista